به گزارش پایگاه خبری ورامین دشت، بهزاد داوودی در گفتگو با خبرنگاران در ورامین در خصوص آخرین وضعیت زمین های فرهنگیان اظهار داشت: تمامی اقدامات لازم مد نظر جهت طرح پرونده در کمیسیون ماده ۵ استان توسط شهرداری ورامین انجام شده است.
وی افزود: در حال حاضر کسب مجوز کمیسیون تبصره ۱ ماده ۱ جهاد کشاورزی باقی مانده است که می بایست توسط تعاونی پیگیری گردد اما این مهم هم با این که درحوزه اختیارات شهرداری نیست اما کارشناسان ما پیگیر این موضوع هستند.
سرپرست شهرداری ورامین خاطرنشان کرد: پس از تصویب کمیسیون ماده ۵ و ابلاغ نقشه ها به شهرداری ورامین، شهرداری مطابق ضوابط و مقررات نسبت به درخواست صدور مجوز مالکان زمین ها رسیدگی می کند.
داوودی در پایان گفت: همه عزیزانی که به شهرداری ورامین مراجعه کردند گمان کرده که شاید شهرداری در این راستا کوتاهی کرده در حالی که شهرداری تمام اقدامات لازم را انجام داده و اسناد و ادله آن موجود است و ما منتظر ابلاغ نقشه ها به شهرداری ورامین هستیم.
گفتگو: مجید میثمی
انتهای پیام /









ثبت دیدگاه